Copyright

Copyright © 2009 – 2011 LPGinfosite.nl – Alle rechten voorbehouden

 

Alle teksten, foto’s, beelden, geluiden, software en andere materialen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de uitgever van LPGinfosite.nl (of in beheer met toestemming van de rechthebbende).

Intellectuele Eigendomsrechten

LPGinfosite.nl, of de desbetreffende rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten, domeinnamen en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle informatie die op of via deze website wordt aangeboden(waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Het is niet toegestaan informatie op deze internetsite te kopiëren, te downloaden of op enige wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van eigenaar en beheerder van LPGinfosite.nl.

U mag informatie op deze internetsite wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever is het niet toegestaan links naar de website van LPGinfosite weer te geven.

© LPGinfosite.nl – LPG | Copyright

  • Hyves
  • LinkedIn
  • Twitter