Contact

LPGinfosite heeft als doel onafhankelijke informatie te geven over LPG, autogas, propaan en butaan in gasflessen en propaantanks en aanverwante producten en diensten. Door deze informatie samen te brengen op een website willen wij de bezoekers van onze website gemak en service bieden en onafhankelijke, neutrale uitleg geven over LPG en aanverwante producten en diensten en gegevens van leveranciers te geven.

Redactie

Opmerkingen, tips en suggesties om LPGinfosite.nl verder te verbeteren en onze websitebezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn, waarderen wij zeer. Ook nieuwsartikelen over LPG en aanverwante producten en diensten kunt u via onderstaand contact formulier e-mailen naar onze redactie.Wij behouden ons daarbij wel het recht voor aangeleverde artikelen, tips, suggesties en opmerkingen niet te gebruiken of slechts ter dele te gebruiken op de LPGinfosite.

 

Klantenservice

Wilt u meer informatie over een vermelding in een van onze leveranciersoverzichten of adverteren, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onderstaand contactformulier.Zij geven u graag vrijblijvend informatie over de vermeldingsmogelijkheden op LPGinfosite.nl.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


 

© LPGinfosite.nl | Contact