Adverteren

LPGinfosite geeft onafhankelijke informatie over LPG, LPG installaties, LPG inbouw en aanverwante producten en diensten. Door deze informatie samen te brengen op een website willen wij de bezoekers van onze website gemak en service bieden en onafhankelijke, neutrale uitleg geven over LPG, veiligheid en aanverwante producten en diensten van leveranciers te geven. Op LPGinfosite.nl kunt efficiënt en effectief de in LPG geïnteresseerde consument bereiken.

Adverteren op LPGinfosite.nl

De advertentiemogelijkheden op LPGinfosite.nl zijn beperkt. Dit doen wij bewust. Ons doel is namelijk goed en helder informeren over het onderwerp LPG en echte meerwaarde bieden. Met goede, heldere informatie zodat onze sitebezoekers gemakkelijk en snel de gewenste informatie vinden en hun keuze kunnen maken voor product, dienst en leverancier. En voor onze adverteerders met een hoog en kwalitatief bereik van hun doelgroep, meetbare resultaten en geen torenhoge advertentietarieven, maar een goede prijs/kwaliteit verhouding. De inkomsten gebruiken wij om de website actueel te houden, verder uit te breiden en zo goed mogelijk vindbaar in zoekmachines te krijgen zodat nog meer mensen LPGinfosite.nl vinden en u uw doelgroep eenvoudig bereikt.

Een vermelding in het leveranciersoverzicht kost 25 euro per maand excl. btw. Een overeenkomst wordt gesloten voor 1 jaar. Heeft u interesse in een vermelding op onze website, dan kunt u via onderstaand formulier kenbaar maken.

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Kies hieronder welke categorie op uw bedrijf van toepassing is:

Ja, ik heb interesse om te adverteren op LPGinfosite.nl in het leveranciersoverzicht voor 25 euro per maand (excl. btw).
Neem contact met mij op.

© LPGinfosite.nl – LPG | Adverteren op LPGinfosite.nl